14. května 2012

Street dance 2 ...

... mám ráda film  Street Dance   ... včera jsem byla v kině na  Street Dance 2  ... a musím napsat první díl mám ráda a druhý po včerejšku miluji ... nemám ho ráda kvůli tomu že se odehráva v Paris ... která se mi líbí ...



... a o čem je film ... tanečník Ash je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie.
První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.
Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci?

... a zde je pár foteček ...
















... u filmu je moc pěkných písniček ... ale  tahle je moje  favoritka ... je jich tam spoustu ...

... kdo máte rádi romantiku tanec a film u kterého se nemusí myslet doporučuji ... jen škoda že jsou titulky ...

... ale každý má rád něco jiného ... u mě zatím letos vede tento ...

... super pondělí a příjemný vstup do nového týdne ...

4 komentáře:

  1. Docela si mě nalákala, Denisko. Snad se někdy taky utrhnu do kina. Už proto, že jsem se za mlada věnovala latinskoamerickým tancům. Kdeže jsou mladé časy a moje štíhlá postava! :-D Krásný den. Tina

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Deni, diki za tip. Určite si ho rada pozriem, tiež som niekedy veľa tancovala. Mám pre Teba na blogu ocenenie, tak si ho prevezmi, prosím.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  3. ZAJÍMAVÝ TIP, ALE NENÍ PARŤÁK, CO BY SE MNOU ŠEL... TAK ASI AŽ NA DVD... MIMOCHODEM, NEJEN ZA SVOJE ŠIKOVNÉ RUČIČKY MÁŠ U MĚ NA BLOGU OCENĚNÍ... VYZVEDNI SI JE, PROSÍM... HEZKÝ DEN! LENKAH.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky