17. ledna 2013

.. svítím .. svítím ..

.. dneska už máme čtvrtek .. a já mám konečně volno. Ráno jsem si vstala kdy chtěla .. pro mě už v 7 ráno je pozdě .. já bych si tak ráno ráda jednou pospala do 10 hodin .. ale nějak mi to stále nejde .. snad jednou ..
.. ráno bylo ještě venku šero .. tak jsem zase neodolala a zapálila můj oblíbený svícínek ..




.. kupovala jsem ho minulý rok v obchůdku Madal Bal .. máme u nás hned dva .. moc ráda tam chodím a vždy neodejdu s prázdnou ..




.. svícínek je skleněný ..  mají ho v různých barvičkách .. já jsem neodolala barvičce stříbrné .. poslední dobou mě nelákají barvičky růžové, fialové, červené .. ale začínám kupovat .. černé, šedé, bílé ..




.. dnes jedu taky do Zlína, ale obchůdek budu muset vynechat .. už slyším tatínka .. ,, máš toho doma dost, tak pojď ,, .. tak aspoň přes výlohu .. nevadí někdy si to vynahradím ..




.. pěkně se mi rozrůstá kytka moje .. doteď nevím jak se jmenuje .. ale roste pěkně ..

.. prožijte pěkný den .. hlavně ať nás sníh nezasype .. u nás naštěstí dneska nepadá, ale jak poslouchám rádio tak jinde už je kalamita ..

.. dneska si jdu pro móóóc důležité výsledky k lékaři ..tak mi prosím držte všechny palce, ať jsem konečně zdravá ..

.. mám Vás ráda .. ♥ ♥ ♥ ..
.. dík za návštěvu u mě .. papa ..


6 komentářů:

  1. Denisko, krásně svítíš. Kytka by měl být nějaký druh aloe, mám doma něco podobného. A pěstičky držím, výsledky dopadnou dobře. Já tak byla včera. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Deniska palce Ti samozrejme držím, ale určite to všetko dobre dopadne. Svietnik je nádherný, ja ich mám až dva. Kúpila som ich pred dvoma rokmi vo výpredaji v Mobelixe za 1 Eur. Narobia parády ako za 100. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Desniko tak ty zase svítíš :-) A zase moooc krásně!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. DENISKO, MOC HEZKY SVÍTÍŠ.
    JÁ MÁM NEJRADĚJI ZINKOVÉ DOMEČKY.
    PŘEJI JEN DOBRÉ A ŠŤASTÉ ZPRÁVY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky