10. února 2013

.. nedělní obídek ..

.. dneska jsem byla po dlouhé době na chalupě u babičky na celý den .. byla jsem tam od nového roku několikrát, ale vždy jen na otočku. Bylo tam moc krásně, všude bílo, foukal větřík a foteček plná karta. Některé Vám ukáži dnes .. a co to bude ,, nedělní obídek ,,. Ten pro nás uvařila maminka .. a byl super.




.. polévka se u nás nevaří tak často, copak maminka uvařila .. řízky na ruby s vařeným bramborem ..




.. byla to dobrůtka .. taková super kalorická bomba, ale já jsem radši na zeleninu, masíčko moc nemusím .. ale sním ho ..

.. a sladké tečka na konec  ,, Lehký vánek ,, .. buchtička má být trojbarevná, maminka se nějak zapomněla a jen dvoubarevná .. a hlavně byla supéééér, sladkému nikdy neodolám ..




.. maminko moc Ti za všechny děkuji .. a hlavně Ti přeji k Tvému zítřejšímu svátečku .. vše nej a nej .. hodně lásky .. štěstíčka a hlavně zdravíčko .. ,, JSI NAŠE ZLATÍČKO, MÁME TĚ MOC RÁDI ,, ♥ ♥ ♥ .. a posíláme Ti malé zasněžené srdíčko ..




.. příjemný zbytek neděle .. doufám, že jste prožily víkendík v pohodě a ve zdraví ..
.. mějte se krásně ..

.. mám Vás ráda .. ♥ ♥ ♥ .. 


 

6 komentářů:

  1. Tak to je moc krásné a mňamka:-)Hezký večer!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Neni nad mamiciny obidky,je v tom snad citit ta laska a pece,ktere tomu daji a to nemluvim o peceni,mnam,hned by jsem si rizecek dala.

    OdpovědětVymazat
  3. Od maminky aj tak vždy chutí najlepšie a prajem všetko najlepšie k sviatku. Pá... Renata

    OdpovědětVymazat
  4. Mnam zbiehaju sa mi slinky :) Najma na tu buchtu :) Maminke prajem tiez vsetko len to najlepsie, hlavne vela zdravicka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Deni, řízky na ruby patří u nás k nejoblíbenějším, dělávám k nim bramborovou kaši, buchtička vypadá hezky i dvojbarevná, hezký den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky