28. dubna 2013

.. jaro nebo léto ..

.. venku to poslední dny aspoň u nás vypadá spíše na léto než jaro .. venku každý den krásně svítí sluníčko a je teploučko, někdy až moc .. příroda se nám pěkně probudila, vše kvete .. raší .. hned je nám líp .. minulý víkendík jsem byla u babičky .. foťák nesměl chybět .. tak jsem jen koukala co nám kolem chaloupky roste a kvete .. nemáme žádné záhonky s květinkami .. jen travičku a nějaké ty stromečky ..




           .. fialky .. ty mám moc ráda .. jen škoda, že dlouho natrhané nevydrží ..




.. sedmikrásky .. těch máme mnoho .. mám je ráda .. vždy si vzpomenu jak jsem seděla na  zahradě trhala a v duchu si vykládala ,, má mě rád, nemá mě rád ,, .. 




.. modrých a bílých kytiček máme mnoho .. ale vůbec netuším co jsou zač .. 




.. je to nádhera .. 




.. žluté kytí nám roste kolem chodníku .. taky nevím o co jde .. 




.. beruška je u nás na zahradě taky vítaná .. 




.. a jako vždy nesmí chybět náš Badík .. 


.. a to je pro dnešek vše .. chystám se umýt balkón .. zasadit květenu co jsem si koupila, letos budu poprvé pěstovat muškáty .. tak jsem zvědavá .. 

.. taky odpočívat, včera jsem byla na výletě s kamarádkami .. výlet byl super ..vlakem do Brna .. pustit nějakou tu korunku v IKEA .. ježíš ještě, že ji nemáme u nás .. doma bych stále něco měnila .. 


10 komentářů:

  1. Krásně máš rozkvetlou zahrádku Deni :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně se Denis příroda nastartovala. Je to radost! Umýt balkón mne také čeká,ale dnes je takové chladno,že to ještě odložím. Krásnou neděli! M.

    OdpovědětVymazat
  3. Denisko,i u nás vše raší a kvete...taky podle toho vypadají moje oči :-))) ...jsem alergik,tak mě řežou a slzí,ale krásu rozkvetlé zahrádky či ulice mi to nezkazí...a z Ikeí máš pravdu,že není blízko...já bych tam byla totiž pořád :-)))...měj se krásně a těším se na fotečky co jsi si nového pořídila do domečku...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Léto bylo minulý týden, dnes se vrátil počátek jara... A to proto, že jsem si včera konečně zazimovala oblečení a vytáhla rovnou letní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Denisko, moc pěkné fotečky. Zahrádka pěkně kvete. Badík je šikulka.

    .. pěknou nedělku Darja ..

    OdpovědětVymazat
  6. Deni, moc hezky jsi vše nafotila.
    Hezký nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
  7. DENISKO, KRÁSNÉ FOTEČKY.
    JE TO NÁDHERA, KDYŽ JARO HRAJE VŠEMI BARVAMI.
    PŘEJI TI PŘÍJEMNÉ SLUNÍČKOVÉ DNY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  8. Denisko krása!!!U nás tedy dnes asi začal podzim :-(

    OdpovědětVymazat
  9. Na záhradke máš krásne lúčne kvetinky, fialky a sedmokrásky sa u nás tiež zabývali. Budem držať palce pri pestovaní muškátov, ja ich mám veľmi rada, každý rok mi zdobia balkón. Minuloročné som prezimovala na chalupe a po troch zamrznutýc pôjdu von. Tak tento rok som mala dôvod, kúpiť na balkón nové. Podarilo sa mi kúpiť ružové, už sa teším až rozkvitnú. Pá. Renata

    OdpovědětVymazat
  10. krásná luční příroda, žluté vypadají jako botanické zplanělé tulipánky... držím pěsti s muškáty. když se koupí lignohumát (tekuté hnojivo) a přidává se do zálivky, kvetou pak bohatě celé léto. hezké pondělí. dana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky