30. dubna 2013

..zase jsem podlehla ..

.. a čemu pak .. dalším kouskům od GG .. když mám cestu do Brna tak nemůžu vynechat obchůdek  APROPOS .. vždy jsem se tam jen koukala a teď už nakupuji .. tolik je tam krásných věcí .. takž se musím hóóódně krotit ..




            .. neodolala jsem třem věcičkám .. látkové utěrce .. ,, Megan Beige ,, ..




                              .. obalům  na kytičky ..  nikdy jich není dostatek ..




                       .. tento jsem původně nechtěla .. ale neodolala jsem  :-) ..


.. nevadí, že jsem utrácela mám radost .. teď už bych si jen přála aby se konečně opravila střecha .. já mohla malovat a pak jen dekorovala .. nekteré věcičky jsou schované a čekají na tu správnou chvíličku kdy se dají do oběhu ..

.. příjemný den .. já běžím za chviličku k zubaři brrr :-(  já se vždy tak bojím ..

.. mám Vás ráda 


7 komentářů:

  1. Denisko,no já bych určitě taky neodolala a utrácela :-) ...i nákup v Ikei bych nevynechala,krásné věcičky jsi tam nakoupila...měj se krásně a ať to u zubaře proběhne rychle a bezbolestně...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. Deni ja by som si zobrala peniaze iba na cestu, ani o cent viac. Tiež by som neodolala, vybrala si parádne aj vlnu z predchádzajúceho príspevku. Máš strach zo zubára?, prezradím ti jedno tajomstvo...nie si sama, je nás strááášne veľa, a náš zubár to za ten svet nevie pochopiť. Zakaždým padne otázka "A prečo sa bojíte?"...no prečo, to si odpovedám zasa ja. Pekný deň Lenka.

    OdpovědětVymazat
  3. Denisko,
    krásné věcičky jsi nakoupila! Já to mám do Brna kousíček a obchůdek Apropos také nikdy nevynechám! Nevím co dřív vybrat, tolik pokladů tam mají :o)
    Měj pěkný den a držím palce, ať to dopadně dobře a hlavně bezbolestně u zubaře... Já zubaře také nemusím :o/ Vždycky týden dopředu nespím.....Tak ať je to rychle za tebou.
    papa
    L

    OdpovědětVymazat
  4. Denisko,
    nádherný výběr a krásné barvičky co nikdy neomrzí.sama stejné kousky vlastním a mám z nich také radost.Jen v obchodě je to velice těžké něco vybrat..tedy lépe řečeno odolat té kráse co se tam nabízí.Však radůstky k životu patří a tak ti přeji at ti kousky od GG dělají doma radost.
    Přeji pěkný den.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  5. No krásne si si nakúpila, ani ja by som neodolala takej kráse!!!
    m.

    OdpovědětVymazat
  6. Nákup je krásný a dokonce si myslím, že jako odměnu za zubaře bys měla uskutečit aspoň ještě jeden malinký :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ano ano, obchůdek Apropos... raději se mu vyhýbám, jinak bych tam skoupila všechen porcelán i lustry :-) Ale člověk si musí občas udělat radost:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky