2. května 2013

.. zelenka ..

.. po dlouhé době jsem si uháčkovala něco pro sebe .. dečku jsem zahlédla někde na netu .. návod jsem hledala, ale nikde nenašla .. tak jsem si sedla a háčkovala ..




  .. háčkovala jsem z příze kterou jsem koupila v Kik .. 100 % bavlna .. háček číslo 3 ..







.. minulý rok jsem si u kamarádky utrhla kousek hortenzie .. nechala zakořenit, zasadila a letos mi krásně rozkvetla ..


 




.. holčiny prosím o radu ,, můžu hortenzii zasadit když kvete ven do země .. chci ji dát u babi na zahradu ..

.. dneska už máme konečně čtvrtek .. ještě jeden den a máme víkendík ..

.. u nás moc pěkně prší .. bouřka letos první .. ach jo už to začne .. a to mělo začít pršet až po 15 hodině .. a začalo už v 6 ráno .. 

.. tento týden jen tak tak přežívám .. nějak mě to teplo vysiluje .. spíš by mě mělo nabíjet a ono je to naopak ..

.. mějte se krásně ..

.. mám Vás ráda . . ♥ ♥ ♥ . . 

13 komentářů:

  1. Deniska, krasna decka a bez navodu to si sikulka :) Pozeram, ze zelena je tvoja oblubena...Nellie

    OdpovědětVymazat
  2. Denisko, ta dečka je nádherná. Tenhle odstín zelené se mi také líbí. Já jsem před lety hortenzii nasadila také v květu, ale nejspíš, bych počkala až po zmrzlých. Z domu je choulostivější. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  3. Deniska, dečka je krásna. Páči sa mi aj farba. Ja mám na záhrade hortenzie, ale sadila som ich po odkvete. Túto poslednú som sadila pred mesiacom a už má nahodené kvety.
    Pekný deň.
    Ľubica

    OdpovědětVymazat
  4. Denisko dečka se povedla,s hortenzií krásná dvojka!Tady je taky plno keřů , hrají všemi barvami,až rozkvetou,nafotím je.Zkusím dečku podle Tvé fotky,snad se mi povede jako Tobě!Krásný den Ti přeji!

    OdpovědětVymazat
  5. Dečka krásná! Hortenzii můžeš dát ven, má ráda rašelinu, tak když přikoupíš a zasadíš do rašeliny, tak bude vděčná... na zimu je dobré ji trochu přikrýt chvojím.

    OdpovědětVymazat
  6. šikulka, obdivuji, o to víc, že pletení a háčkování mi nejde vůbec :-(. Hortenzii zsadit můžeš, jen vykop větší díru, podsyp rašelinou i zasyp, a hlavně, ať ji babi ze začátku denně zalije, než zakoření.

    OdpovědětVymazat
  7. Denisko,obdivuji háčkování bez předlohy.Též jsem zkoušela dečku,alenetuším,jak přidávat ve vzorečku.Tobě se povedla znamenitě.Mohla bych tě poprosit o vložení návodu? Děkuji.Hortenzie je krásná a to nejen v květu,ale je pěkná i na sušení.Přeji,at se jí v zemi daří.Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Deni aj mne sa páči vzor na dečke, si šikula, háčkovať bez návodu. Priznám sa, aj mne to teplo prinieslo únava. Som veľmi rada, že konečne prší. Je to zdravý májový dážď, prospeje ľuďom aj prírode. Len dúfam, že ho nebude až priveľa! Pekný deň Lenka.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásná dečka s dovolením jsem se nechala inspirovat akorát jsem si jí malinko zvětšila,tak akorát na stůl do obýváku děkuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Dečka i horetenzie k sobě neuvěřitelně barevně ladí :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Denisko,dečka je luxusní a hortenzie nádherná.Budu muset také vyzkoušet si zasadit nějaký ten stoneček a snad sklidím takové ovoce jako ty.
    Přeji krásné odpoledne.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  12. Denisko, moc pěkná barevná kombinace. Jsi šikulka.

    pěkný den !!!! Darja

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky