18. ledna 2015

HLEDÁM INSPIRACI

                                                 na novou postel a vše kolem ní
       
                                                    pěkný nedělní večer přeji

tak jsem si letos dala do předsevzetí, že si koupím konečně novou postel a zabydlím po 15 letech co bydlím ve svém bytečku ,, ložnici ,,
nebojte spím na posteli , ale kterou mám od rodičů a je pomalu stará tak jak já .. skříň mám velkou rohovou 2,5 x 2,5 m .. ta zůstane , barva skříně sněžná bříze ..takže je světlá .. velikost pokoje je 3,80 x 3,80 m

                                                        ještě, že  máme internet  -:)

                                                             a tady je inspirace










dovedu si představit jak v postelích usínám






mít tak velkou prostornou ložnici 










barvy jsou jasné .. bílá, černá, šedá

a kupa polštářů

:-)




:-) už jen došetřit nějakou tu korunku 

holčiny jaké máte postele
dřevěné, kovové, laminátové 

rošty polohovací nebo jen klasické

děkuji za rady

dobrou noc a sladké sny 

DENISA


zdroj foteček  PINTEREST

6 komentářů:

  1. Ahoj Deniso. Tak podobný problém jsme řešili s drahou polovičkou před svatbou. Líbí se mi dřevěný nábytek a vždy jsem obdivovala masivní dřevěné postele. Nakonec jsme udělali kompromis. Koupili jsme postel částečný masiv ve Scontu. Máme tuhle postel - http://barvinekafialkaa.blogspot.cz/2014/10/hackovana-deka-aneb-granny-square.html. Je dost veliká, pohodlná pro dva dospělé a dvě děti, když v noci přijdou na návštěvu. Máme dražší madraci na úkor roštů - ty máme obyč nepolohovací. Zatím nám stačí. Pod postelí máme 4 šuplíky na věci. Sestra a švagrová mají čalouněnou a jsou spokojené. Švagrová má rošty a madrace zvlášť, sestra napevno - to by mě vadilo, že se madrace nedají časem vyměnit a také nelze nastavit tvrdost roštu.

    OdpovědětVymazat
  2. Deniso ještě mě napadlo, že také záleží na tom, zda člověk chce mít pod postelí úložný proster či ne. Od toho se také vyvíjí výběr rámu postele. Nedovedu si moc dobře představít krásnou kovovou postel a pod ní zašoupnuté úložné krabice.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Deni, postel máme dřevěnou s vysokou matrací a pro mě je výhrou při vstávání. Kdysi, když ložnice nebyla spali jsme na patře,vestavěném i to bylo prima. Pokud budeme pořizovat novou postel - širokou jdu znovu do vysoké matrace.
    Těším se na tvou ložnici v novém...
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, máme dřevěnou, udělanou na míru u truhláře, máme ji prodlouženou. Rošty obyč - takový ten střed. Matrace od firmy Tropico. Postel je vyšší, je to pohodlné a příprava na stáří:-) Pod postelí máme vysouvací šuplíky -úložný prostor, což je trochu neštasné, jednak nemáme tolik místa, abychom celé šuplíky vyšoupli a jednak se tam trochu práší.

    OdpovědětVymazat
  5. Deni, krásná inspirace. My máme masivní dřevěnou, dělanou na míru, taky prodlouženou. Rošty obyčejné, matrace zdravotní zimní/letní.
    přeji šťastnou ruku ve výběru. Majka

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, one better than the other! So beautiful the black and white combinations!!! Love this pure style!
    Have a happy week
    Elisabeth

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky