1. března 2016

GREY

                              E L James Padesát odstínů šedé .. pohledem Christiana Greye




 pěkný večer moje milé blogerky

když máme březen ,, měsíc knihy ,, tak jsem se začetla do Greye

knížku mám doma už od 10.2 kdy u nás vyšla
hned jsem přečetla asi dvacet stránek a schovala jsem ji 
nějak mě nebavila 
v neděli jsem neměla už co číst tak jsem ji vytáhla a začala číst znovu 

a ona mě chytla .. když se probudím a ještě nechci ven z postele tak po ní chytnu .. když jdu spát tak ještě chvíli čtu 




jsem na straně 383

a o čem knížka je 

Christian Grey má rád kontrolu v každé situaci. Jeho život je uspořádaný, disciplinovaný a naprosto prázdný – až do dne, kdy do jeho kanceláře vpadne půvabně neohrabaná a rozevlátá Anastasia Steeleová. Po jejím odchodu se na ni Christian snaží zapomenout, ale místo toho se zmítá v bouři emocí, kterým nerozumí ani jim nedokáže odolat. Vypadá to, že na rozdíl od žen, s nimiž se stýkal dřív, do něj Ana vidí – že přes masku úspěšného obchodníka užívajícího si luxusní životní styl pronikne až do Christianova chladného a zraněného srdce. Zažene vztah s Anou děsivé zážitky z dětství, které Christiana každou noc pronásledují? Nebo jeho temné sexuální touhy, tendence ovládat druhé a zničující sebenenávist Anu odradí a zničí křehkou naději, kterou mu dává?




jen škoda, že je knížka tak tlustá 
jinak bych ji nosila v kabelce

tam bude brzy jiná .. už ji mám vyhlídlou 


                                   holky kupujete ještě klasické knížky .. nebo máte čtečky knih
já po čtečce pokukuji 

a to je pro dnešek vše 

mám Vás ráda 

DENISA
 

5 komentářů:

  1. Nectu ted bohuzel moc, ale kdyz, tak zasadne poradnou papirovou knizku:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja chodim do kniznice a poziciavam si knihy, nebolia z toho tak oci, ako z čítačky... :)) Alebo si kúpim knihu, milujem totiz drzat ju v ruke a listovat :) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Mám čtečku.Knihy co mám v papíru se snažím sehnat do čtečky. Oči z ní nebolí a je lehčí. Koupila jsem ji i své 75 leté mamině. I ona je nadšená. Mohu si tak brát sebou do kabelky celou knihovnu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem milovníkem knih a proto čtečky knih nevyhledávám. Mám ráda vůni každé knihy, ráda nakupuji nové knihy, ale chodím i do knihovny, jinak bych se nedoplatila :D
    Padesát odstínů jsem přečetla jedním dechem, bavila mě, vtáhla mě, s filmem už to bylo horší. Po této knize také pokukuji, ale bude mi stačit si ji půjčit v knihovně, jsem na ni zvědavá :)
    Přeji hezký den, K.

    OdpovědětVymazat
  5. Četla jsem, i všechny tři díly před tímto. Líbí se mi. Je to taková pohoda. A hlavně jsem nahlédla, jak to může vypadat i z té druhé strany (mužský pohled i když to psala žena). Přišl mi lepší než ty předchozí díly :-)
    A miluji knihy papírové, čtečku v žádném případě nechci. Další přístroj v baráku, další věc, co se musí nabíjet, další věc, co se může rozbít!
    Jarka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu a komentáře ♥ ♥ ♥

Oblíbené příspěvky